CEPS SverigeNya instruktörerWebinariumInstruktörskursCEPS styrelseÅrsberättelserKallelse årsmöteStadgarProtokollInstruktörsmöte 2020Instruktörsmöte 2021FöreläsningarSUCLänkar


2023 Planerar vi instruktörskurser

v 6 Stockholm (nästan full)
v 16 Stockholm
                       

Målet med en CEPS instruktörskurs är att man efter att ha gått den ska kunna hålla en CEPS-kurs på sitt sjukhus. Kursen kommer att innehålla teoretiska och praktiska moment.
Under kursen läggs stor vikt på pedagogiska aspekter kring att hålla en simuleringskurs för professionella medarbetare inom vården. Fokus på instruktörskursen är att lära sig skapa en trygg lärandemiljö där lärandet sker genom återkoppling med hjälp av film. 

En kursvecka börjar med att deltagarna går en CEPS-kurs som hålls av instruktörerna. Efter det går vi igenom tankar kring vuxet lärande, prebriefing och återkoppling. Vi ger en struktur kring hur man håller en CEPS-kurs och instruktörskursen avslutas med att deltagarna håller en CEPS-kurs för varandra.

Kurserna hålls på olika håll i Sverige. De flesta kurser har hållits på Södersjukhuset i Stockholm men om det finns intresse och tillräckligt med deltagare kan en CEPS instruktörskurs hållas på valfri ort.

Kostnaden för en kurs är 15000 kr ex moms per person. I det ingår fyra kursdagar, allt utbildningsmaterial, för- och eftermiddagskaffe.


För intresseanmälan skicka följande information till erik.borgstrom@sll.se

Namn:
Profession:
Sjukhus:
Mailadress:
Typ av simulering:
Vilken kursvecka:
Annan info:

Vi återkommer med bekräftelse och besked
Uppdaterat 2022-10-31
Instruktörskurs
Standard
Provided by Webforum